Posty są prawdopodobnie najlepsze, albo tutaj na forach, albo na Discordzie Boundless. Każdy
zainteresowany może użyć Tłumacza Google, aby zobaczyć, co zostało powiedziane, jeśli nie jest to język aktualnie
zainstalowany w ich rdzeniu cyber-ulepszeń.
Najpopularniejszym weekendem był weekend darmowy. Boundless osiągnął 1100+ jednoczesnych użytkowników i dwa
nowe stałe światy zostały automatycznie uruchomione, Trung i Dzassak.
Kiedy po raz pierwszy wydano egzoplanety, limit 100 użytkowników na świat został zmniejszony do 80 z powodu
niesamowitych problemów z gumowaniem / opóźnieniami.
Osobiście uważam, że najfajniejsze jest, gdy ludzie budują i pracują razem w społeczności.
Chwytaki są na drugim miejscu - trzeba kochać Spider-Mana. Uwielbiam dobre polowanie, zwłaszcza
na światach t3/t4, gdzie nie umrę pół tuzina razy =) Zdobyłem sześć meteorów, które po prostu
biegały wokół obwodu mojej obecnej konstrukcji na Biituli (uwaga na głębokie dziury)
Myślę, że złe zarządzanie przez twórców doprowadziło do obecnej sytuacji. Przesadny przykład
cyklu życia MUD.
Osobiście uważam, że klub Gleam jest problemem. Utrzymuje zbyt wiele konstrukcji, zbyt
długo. Ale te konstrukcje są tam, aby je zobaczyć i zbadać…
Przyznaję, kupiłem paczkę cubitów na początku, kiedy gra została wydana. Tak wiele osób
biegało wokół hubu na Finata, kiedy Ultima i Portal Seekers były dwoma dużymi sieciami
portalów. Chciałem skórkę i byłem bardzo niecierpliwy. Po zakupieniu łącznie 4 kont (dwa były
w promocji za 5 USD, jedno było z +10% cubitów) mój całkowity koszt wzrósł do około 200 USD. Teraz mój całkowity koszt gry za godzinę wynosi mniej niż 2 centy. Za dużo godzin lol.
Mój styl gry to wykopać dół, zbudować coś, ruszyć się, powtórzyć. Gleam club mógł mi
oszczędzić trochę pracy, kiedy robię sobie długą przerwę, ale zawsze się ruszam.
Nie musisz wydawać pieniędzy na mikrotransakcje, żeby grać w tę grę. Po prostu potrzeba czasu, bez względu na wszystko
In English originally:
Posts are probably best, either here in the forums or on the Boundless discord. Anyone
interested can use Google Translate to see what was said if it’s not a language currently
installed in their cyber-enhancement core.
The most popular weekend was the free weekend. Boundless hit 1100+ concurrent users and two
new perm worlds got automatically spun up, Trung and Dzassak.
When exo planets were first released, the cap of 100 users per world got reduced to 80 due
to the incredible rubberbanding / lag issues.
Personally, I think when people build and work together on a community is the coolest.
Grapples come in second - gotta love spider man. I do love a good running hunt, especially
on t3/t4 worlds where I won’t die half a dozen times =) I have gotten six meteors just
running around the perimeter of my current build on Biitula (mind the deep holes)
I think mis-management by the creators let to the current situation. An excessive example
of the MUD life cycle.
Personally, I think gleam club is a problem. It keeps way too many builds around way too
long. But then, those builds are there to see and explore…
I admit, I bought a package of cubits early on when the game was released. So many people
running around the hub on Finata when Ultima and Portal Seekers were the two big portal
networks. I wanted a skin and was very impatient. After buying 4 accounts total (two were
on sale for $5, one was the +10% cubits one) I got my total cost up to about $200 USD.
Now, my total cost per hour of playing is under 2 cents. Too many hours lol.
My play style is dig a hole, build something, move, repeat. Gleam club might have saved me
a little work when I go on a long break but I always move again.
You don’t have to spend on the micro transactions to play the game. It just takes time no matter what.
Apologies for the mess that copy/paste made of my formatting.